همتا به همتا

آشنایی با ویژگی های صرافی همتا به همتا

سیستم‌ عامل‌ های همتا به همتا یکی از مطمئن ترین و ایمن ‌ترین روش های تجارت و مبادله در بین کاربران ارز های دیجیتال محسوب می ‌شوند. اسکرو در این حالت به معنای توافق ‌نامه‌ ای است که در آن شخص ثالث (بستر p2p) وجوه را به‌ صورت ایمن و مطمئن نگه می ‌دارد تا زمانی که تجارت وعده ‌داده‌ شده به اتمام برسد و هر دو طرف با تجارت موافقت کنند.

به همین دلیل ترجیح بسیاری از افراد و فعالان بازار برای مبادله ارز دیجیتال، مبادله همتا به همتا (P2P) می باشد و مزایا استفاده از صرافی‌ های متمرکز را می پسندند که در ادامه به دلایل برتری صرافی ‌های همتا به همتا نسبت به صرافی ‌های متمرکز می پردازیم.

مقاومت در برابر سانسور معاملات:

مبادلات مداوم ارزهای دیجیتال توسط خود افراد کنترل می ‌شوند، بنابراین در معرض آسیب دولت هستند و ممکن است با محدودیت‌ های اداری مواجه باشند. از سوی دیگر، مبادلات همتا به همتا بر این مشکل فائق آمده و در برابر قوانین و مقررات سخت دولت آسیب‌ پذیر نیستند، زیرا تحت نظارت و اختیار هیچ  نهاد یا نقطه مرکزی قرار ندارند.

تجارت سریع ‌تر:

در این بستر هر یک از افراد در سوی خریدار و یا فروشنده می توانند به صورت مستقیم با هم در ارتباط و تعامل باشند و نیاز به هیچ واسطه ای برای انجام مبادلات ندارند، بنابراین تجارت را با سرعت بسیار سریع‌ تری نسبت به مبادله طبیعی انجام می دهند. از این رو می توان به ویژگی تجارت و مبادله سریع اشاره نمود.

عملیات ارزان تر:

در تمامی فرآیند مبادلات  همتا به همتا، هیچ هزینه کمیسیون شخص ثالث وجود ندارد و همین موضوع باعث کاهش هزینه پرداختی شده و عملیات مورد نظر را ارزان و مقرون ‌به ‌صرفه می نماید.

قیمت‌ گذاری بهتر:

با توجه به رابطه مستقیم بین فروشنده و خریدار و با توجه به شرایط تجارت موجود می توان گفت که قیمت نهایی پایین تر از قیمت فعلی بازار خواهد بود و امکان قیمت گذاری بهتر نیز وجود دارد.

شفافیت بیشتر:

خریدار یا فروشنده چنین امکانی را در اختیار دارند که جزئیات معاملاتی یکدیگر را در بستر معاملات مشاهده کنند و این موضوع شرایط را برای شفافیت بیشتر افراد و در نتیجه انجام معامله با اطمینان بیشتر فراهم می نماید.

آیا درآمد زدایی از مبادله همتا به همتا امکان پذیر است؟

برای درآمدزایی از طریق مبادله همتا به همتا (P2P) روش های مختلفی پیش روی افراد قرار دارد که در ادامه به معرفی برخی از مهم ‌ترین آن ‌ها خواهیم پرداخت.

تجارت محلی کریپتو: مبادلات همتا به همتا مانند Local Coin Swap یک بازار خرید و فروش ارزهای دیجیتال هستند و برای فعالیت در این بازار تنها چیزی که نیاز است، ساخت یک حساب کاربری است، پس از آن بایستی محدوده جغرافیایی مورد نظر خود را هدف قرار داده و با توجه به اینکه کدام‌ یک از ارزهای رمزنگاری، محبوبیت بیشتری دارند، اقدام به خرید و فروش در این بازار کنید. در نظر داشته باشید که برای مشخص ‌کردن محدوده جغرافیای خود باید توجه کنید که روش ‌های پرداختی در آن محدوده برای شما در دسترس باشد.

استفاده صحیح از آربیتراژ: آربیتراژ به  معنای خرید ارز دیجیتال با قیمت ارزان ‌تر و فروش آن با قیمت بالاتر است که به دلیل تغییر قیمت بین صرافی‌ ها و سایر عواملی که در آن منطقه جغرافیایی رخ می دهد و سبب نوسان قیمت در آن منطقه می‌ شود. با توجه به این موضوع اگر شما بتوانید یک ارز دیجیتال را در یک محدوده جغرافیایی با قیمت ارزان ‌تر خریداری کنید و آن را در منطقه ‌ای دیگر و با قیمت گران ‌تر بفروشید، سود خوبی را به دست می آورید.

توجه داشته باشید که معاملات آربیتراژ در صرافی ‌های همتا به همتا، علاوه بر فراهم ‌کردن بستری مناسب برای دسترسی افراد به ارز دیجیتال، یک روش بسیار آسان و کاربردی را برای کسب درآمد فراهم می‌ کند.

انتخاب روش‌ پرداخت با تقاضای بالا: یکی از مزایای مبادله همتا به همتا (P2P) نسبت به سایر صرافی ‌های متمرکز این است که گزینه‌ های بیشتری را برای نقد کردن پول به ارز محلی ارائه می ‌دهند.

با توجه به اینکه برخی از افراد علاقه ‌مند به روش خاصی برای پرداخت هزینه ‌های خود هستند و یا همه روش ‌های پرداخت در دسترس آن‌ ها نیز حاضر به پرداخت هزینه اضافی برای پرداخت‌ های خود هستند که یکی از این مثال ها پول نقد است که در بیشتر صرافی ها موجود نمی باشد.

ولی شما در اینجا می ‌توانید با یک روش پرداخت که در همه‌ جا در دسترس است و به قیمت بازار نزدیک ‌تر است نیز یک ارز دیجیتال را خریداری نموده و همان ارز دیجیتال را از طریق راه ‌های پرداختی دیگر با قیمتی بالاتر به افرادی که به آن روش پرداخت دسترسی ندارند و یا تنها علاقه‌ مند به یک روش پرداخت مشخص هستند، بفروشید و سود مناسبی را به دست آورید.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/winanceo/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5309