شرکت های سازنده ماینر

آشنایی با سازندگان معروف دستگاه استخراج بیت کوین

با توجه به جذابیت و محبوبیت بسیار زیاد ارزهای دیجیتال در بین کاربران این بازار هیجان انگیز، باعث شده تا تعداد افراد زیادی تمایل به فعالیت و سرمایه گذاری در آن را داشته باشند و این روزها، ارزهای دیجیتال بیش از هر زمان دیگری مورد توجه افراد واقع شده و همچنین مشاهده می شود که این امر، رونق روزافزون صنعت استخراج ارزهای دیجیتال را به همراه داشته است.

در میان ارزهای دیجیتال، بیت کوین به دلیل سابقه بیشتر و ارزشمندی بالای آن، مورد توجه افراد بیشتری قرار گرفته و منجر به بزرگتر شدن صنعت استخراج بیت کوین و تولید دستگاه استخراج بیت کوین شد. در واقع به دلیل افزایش میزان استخراج یک رمزارز و به علت رقابت موجود، نمی‌ توان از کامپیوترهای خانگی برای استخراج استفاده کرد و هر یک از افرادی که قصد دارند بیت کوین استخراج کنند، بایستی از دستگاه مخصوص ماینینگ استفاده نمایند که در ادامه می خواهیم به معرفی بهترین دستگاه ‌های استخراج و شرکت ‌های سازنده آن بپردازیم. توصیه می شود برای آشنایی بیشتر با  سازندگان معروف دستگاه استخراج بیت کوین، تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

عوامل قابل توجه جهت خرید دستگاه استخراج

به طور کلی می توان گفت، بهترین دستگاه استخراج بیت کوین برای هر فردی متفاوت است و موضوع مهم و کلی در این زمینه، توجه به مواردی چون، طول عمر بالای دستگاه و قابلیت بازگشت سرمایه سریع آن می باشد. منظور از بازگشت سرمایه، مدت زمانی است که هزینه‌ های جانبی جهت خرید دستگاه، به مالک آن بازگردانده شده و پوشش داده شود. در ادامه سه ویژگی مهم یک دستگاه استخراج را معرفی می کنیم.

قدرت دستگاه (هش ریت/ نرخ هش):

هر اندازه که میزان قدرت پردازش دستگاه برای تولید هش بالاتر باشد، مقدار بیت کوین استخراج شده بیشتر خواهد بود. اگر چه که بالا بودن نرخ هش خوب است، ولی با گذشت زمان و در صورت صرف انرژی زیاد، ممکن است خساراتی را به همراه داشته باشد.

مصرف برق دستگاه:

مسئله‌ پرداخت قبض برق، موضوع بسیار مهمی است که دارندگان دستگاه ماینر همواره با آن مواجه هستند. در نظر داشته باشید که هزینه دستگاه استخراج، بر اساس وات محاسبه می ‌شود و  هر اندازه که این میزان بیشتر باشد، هزینه برق دستگاه بیشتر بوده و همراه با هزینه مصرفی بیشتری خواهد بود. همچنین هر اندازه که سخت افزار دستگاه، قدرت بیشتری داشته باشد، میزان برق مصرفی آن نیز افزایش خواهد داشت. بنابراین شما می‌ توانید، با محاسبه‌ نرخ هش و برق مصرف شده، میزان هش برای هر وات برق را بسنجید.

قیمت دستگاه:

نکته بسیار مهمی است و باید در نظر داشته باشید، هر اندازه که هزینه بیشتری برای دستگاه ماینر خود پرداخت کنید، مدت زمان بیشتری باید فعالیت کند تا فرایند بازگشت سرمایه آن پوشش داده شود.

شرکت های معروف و سازندگان دستگاه استخراج بیت کوین

بیتمین تکنولوژیز (Bitmain Technologies) :

بیتمین یک شرکت سازنده دستگاه ماینر ایسیک(ASIC)  است که در چین تاسیس شد و در مدت زمانی کوتاه، به دلیل کیفیت بالای ماینرهای تولیدیش به شهرت فراوانی دست یافت. این شرکت، یک سری از دستگاه ‌های ایسیک ویژه استخراج رمزارزها مانند بیت‌کوین، لایت‌کوین و دش را توسعه داده است.

در واقع می توان گفت که بیتمین، از شناخته شده‌ ترین سازندگان سخت افزارهای ماینینگ و دستگاه ماینر بیت کوین، محسوب می شود و امروزه دفاتر بیشماری را در سراسر جهان داراست. لازم به ذکر است که بیتمین، به دلیل کیفیت فناوری و تحویل مطمئنی که دارد، محبوب و شناخته شده است. امروزه در بسیاری از مزارع ماینینگ از دستگاه‌ های بیتمین استفاده می ‌شود و سهم بیتمین از بازار ایسیک در حدود ۸۰ درصد است.

میکرو ‌بی ‌تی (MicroBT):

میکرو‌بی‌تی (MicroBT)  که به بیت میکرو (Bit Micro)  معروف می باشد و در چین واقع شده است. این شرکت، تازه ‌وارد و کاملا موفق به شمار می رود، به طوری که در حال تبدیل شدن به رقیبی حاذق و توانمند در برابر شرکت بیتمین و کنان می باشد. در ابتدا فعالیت میکرو بی تی، تنها در حوزه طراحی و تولید تراشه و مدارها بود و با حضور ارزهای دیجیتال، اقدام به طراحی و تولید تجهیزات ماینینگ نمود و توانست کاملا موفق ظاهر شود.

شرکت میکروبی‌تی دستگاه‌ های ایسیک با نام «واتسماینر» (Whatsminer) را تولید می ‌کند و تاکنون پنج سری از این دستگاه‌ ها را با اسامی M21 ،M20 ، M10 ، D1  و نسل فعلی M30 را منتشر نموده است. این شرکت توانست با قابلیت های خود، شروعی قوی و مطمئن داشته و محصولات رقابتی را به بازار عرضه نماید.

کنان کریتیو (Canaan Creative):

شرکت کنان کریتیو، در سال ۲۰۱۳ و در پکن، توسط  فردی به ناموو ژان، تاسیس شد و پس از آن، شروع به تولید دستگاه‌ های FPGA نمود که در واقع سخت ‌افزار محبوب ماینینگ پیش از ایسیک به شمار می رود و اولین شرکت تولید دستگاه‌ های ایسیک است که سهامی عام شد.

باید اشاره نمود که در حال حاضر، دستگاه استخراج بیت کوین کنان دومین تولید کننده دستگاه‌ های ایسیک در جهان است. این کمپانی تجربه خوبی در طراحی و تولید محصولات الکترونیکی دارد.

اینوسیلیکون تکنولوژی (Innosilicon Technology):

یکی از پر سابقه ‌ترین شرکت ها در زمینه استخراج ارز دیجیتال کمپانی اینوسلیکون است که حدود ۳۰ سال سابقه طراحی تراشه را دارد. اینوسیلیکون، تکنولوژی یک شرکت سخت‌ افزاری با تیم‌ های طراحی مستقر در چین و آمریکای شمالی است.

ماینینگ ‌های تولیدی این شرکت با نام کریپتو مستر، سطح جدیدی از عملکرد را در این حوزه ارئه داده اند که برای بسیاری از تولیدکنندگان دیگر دست نیافتنی به نظر می رسد. مزیت رقابتی این شرکت منوط به،  قیمت‌ های پایین، کارایی بالا و قابلیت سفارشی ‌سازی آن می باشد که موفق به دریافت جایزه برای پشتیبانی طراحی مشتریان، شده است. این شرکت پس از ورود به بازار رمز ارزها، دستگاه ‌های سری ترمیناتور خود را برای استخراج بیت‌ کوین به بازار عرضه کرد که آخرین نسخه از آن T3+ Pro بود.

ژیانگ ایبنگ کامیونیکیش (Zhejiang Ebang Communication) :

فعالیت اساسی شرکت ایبنگ، در حوزه تحقیق و توسعه، تولید و فروش محصولات مخابراتی فیبر نوری است و همچنین، یکی از بزرگ ‌ترین تولیدکنندگان تراشه ‌های ایسیک در منطقه جغرافیایی خود به شمار می ‌رود و ماینرهای آن، با برند «ایبیت» (Ebit) به بازار عرضه می ‌شوند.

بیت‌فری (Bitfury):

بیت‌ فری یک شرکت سخت ‌افزاری و نرم‌ افزاری بیت ‌کوین به شمار می رود که در سال ۲۰۱۱ پا به عرصه گذاشته و در عملیات ماینینگ مقیاس بالایی را روی شبکه به طور مستقل انجام داده است و به دلیل محاسبه حجم زیادی از هش ‌ریت شبکه بیت‌ کوین شناخته شده است.

شرکت بیت‌ فری، محصولات متنوعی را به بازار عرضه می نماید که شامل، تراشه ماینینگ ایسیک (ASIC) به نام «کلارکه» (Clarke)، یک سرور ماینینگ در سطح کسب و کار به نام «تاردیس» (Tardis) و یک مرکز داده قابل حمل استخراج بیت‌ کوین به نام «بلک‌ باکس» (BlackBox) می باشد.

همچنین باید اشاره نماییم که  این شرکت سازنده، دارای مراکز داده عملیاتی در ایسلند، جمهوری گرجستان، کانادا و نروژ است که به انتقال تراکنش‌ های بیت‌ کوین می ‌پردازد.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/winanceo/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5309